Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Pepiniera Cornesti, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Pepiniera Cornesti foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Pepiniera Cornesti este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
Produsul a fost adaugat in cos!

Continua cumparaturile Finalizeaza comanda
COS CUMPARATURI
Produse in cos: 0 Vezi detalii cos
Pepiniera Cornesti

Tratamente piersic

Fenofaza Boala si daunatorul Produsele pesticide recomandate
1. Repaus vegetativ Paduchi testosi (Paduchele din San Jose), oua de afide, acarieni, etc. Insecticide pe baza de ulei:
Mospilan 20SG 450g/ha + ulei Toil 0,5%
2-3 Umflarea mugurilor si deschiderea primei flori Ciuruirea bacteriana si micotica, monilioze, antracnoza, oua de acarieni Fungicid sistemmic + contact
Cupertine Super 0,35%
Acaricid: Nissorun 10WP 0,03%
4. La scuturarea petalelor (la avertizare) – aproximativ 15-20 Aprilie Ciuruirea bacteriana si micotica, monilioze, deformarea frunzelor si viermele fructelor (G1T1), minatoare, defoliatoare etc. Fungicid sistemic + contact:
Drago 76WP 0,2%
Insecticide: Mospilan 20SG 0,2%,
(selectiv pentru albine)
5. La 10 zile aproximativ 25 aprilie – 25 mai Ciuruirea bacteriana si micotica, monilioze, antracnoza, moliile si viermele fructelor (G1T1-3), defoliatoare minatoare etc. Fungicid sistemic: Impact 25Sc 0,02% +
Fungicid de contact: Dithane M45 0,2%
Insecticide: Nurelle D 0,075%
6-7. La aproximativ 14 zile de la tratamentul 5
(la avertizare)
Idem tratamentul 5 + Paduchele de San Jose (G1T1-2), acarieni (PED + 3-5 forme mobile) Fungicid antibotritic: Topsin 500SC 0,14%
Insecticide-acaricide: Sanmite 0,05 -0,075%
8-9. Inainte de recoltare
(fructe in parga)
Monilioze (fructe) Fungicid de contact: Rover 500SC 0,2%
10. Dupa recoltare
(la avertizare)
Idem tratamentul 8 (Paduchele din San Jose) Fungicid sistemic + contact:
Drago 76WP 0,2%
Insecticide: Novadim Progress 0,1%
11. Dupa caderea frunzelor Ciuruirea bacteriana si micotica, monilioza, etc. Fungicide cuprice: Triumf 40WG 0,3%, Sulfat de cupru 1,0%