Produsul a fost adaugat in cos!

Continua cumparaturile Finalizeaza comanda
0 COS CUMPARATURI
Produse in cos: 0 Vezi detalii cos
Pepiniera Cornesti

Aronia

Livrarea se face dupa 12 octombrie!

Fructele de aronia sunt cele mai bogate în antioxidanți dintre toate fructele de pădure, conținând de 15 ori mai mulți antioxidanți decât afinele sau merișoarele. Consumul de 100 g din aceste fructe acoperă necesarul de acid folic, acestea fiind indicate și pentru femeile gravide.

Toți acești nutrienți aduc câteva beneficii importante organismului:
Îmbunătățesc circulația sanguină și susțin sistemul cardiovascular deoarece diminuează și normalizează tensiunea arterială și spasmele la nivelul vaselor de sânge.Tratament împotriva hipertensiunii arteriale. Fructele de aronia au potențial anti-hipertensiv mare reducând semnificativ tensiunea printr-o cură de 4 săptămâni cu 200 ml suc de boabe de aronia pe zi. De asemenea, s-a observat scăderea nivelului anormal de trigliceride și colesterol din sânge.Tratament împotriva diabetului. Aceste fructe pot trata diabetul prin curățarea sistemului cardiovascular, atenuând stresul oxidativ indus de hiperglicemie.Tratează cancerul colo-rectal și mamar deoarece boabele de aronia se comportă ca un agent de regenerare celulară și diminuare a proliferării celulelor nocive de genul celulelor canceroase. Efectul pe care aceste fructe îl au asupra cancerului este anti-mutagen, anti-oxidant și anti-inflamator.

Din aceste fructe gustoase se obține suc, prin metoda presării la rece, păstrându-și în continuare proprietățile nutritive. Un pahar de suc de aronia îți va oferi o cantitate mare de nutrienți și te va ajuta să previi numeroase afecțiuni.

pret: 12,00 RON
TVA Inclus
Stoc: Disponibil