Produsul a fost adaugat in cos!

Continua cumparaturile Finalizeaza comanda
COS CUMPARATURI
Produse in cos: 0 Vezi detalii cos
Pepiniera Cornesti

Despre Noi

 

Pepiniera Cornesti este o pepiniera autorizata si certificata inca din anul 2003 specializata in domeniul pomicol si furnizam în toata tara plante de cea mai buna calitate.

 

Pepiniera Cornesti va ofera plante sanatose ce pot fi însotite de documente de caliate si conformitate al furnizorului, factura si alte documente care asigura garantia calitatii.

 

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniu va putem ajuta sa dati viata ideilor si dorintelor dumneavoastra,  sau va vom intampina cu un concept personalizat, care sa fie in armonie cu necesitatile si bugetul alocat, in ton cu arhitectura constructiei astfel incat gradina sau plantatia sa devina o afacere rentabila in viitor.

 

Infiintarea pepinierei nu a fost un lucru usor  pentru Becheanu Nicolae, ci o alegere constienta a unei activitati pe care a considerat-o rentabila.

 

Pepiniera este situata in localitatea Cornesti, judetul Gorj.

 

Pentru noi sunt importante pasiunea, perseverenta si cunostintele din domeniul pomicol de care se ocupa Inginer Candea Vasile.

Pepiniera dispune de o gama variata de produse pomicole certificate: “Mar, Par, Prun, Cires, Cais, Piersic, Visin, Gutui, Nuc, Castan, Tei, Alun, Trandafiri Altoiti, Vita De Vie, Magnolia, Mur, Zmeur, Coacaz, Agris…”

Pentru o cat mai buna satisfacere a cererii existente pe piata, suntem pregatiti sa oferim consultanta, proiectare, amenajare, si intretinere.

Multumirea clientilor nostri din intreaga tara, este o garantie certa a calitatii superioare a produselor noastre.

 

Va multumim pentru ca ati vizitat pagina noastra si va invitam sa reveniti pentru a fi siguri ca sunteti la curent cu noutatile.